.

.

TOTS 21

Cartell dels actes previstos per la Diada Nacional de Catalunya 2019 a Riudoms

Cartell dels actes previstos per la Diada Nacional de Catalunya 2019 a Riudoms

Riudoms es prepara per celebrar l’11 de setembre i presenta el calendari d’actes per a la Diada. La programació, doncs, serà la següent:

El 10 de setembre:

– 20.00 h Ballada de Sardanes (a la plaça de l’Església). La ballada anirà a càrrec de la COBLA REUS, amb la participació de la COLLA SARDANISTA ROSES DE TARDOR DE RIUDOMS.

-21.30 h Sardinada Popular (a la plaça de l’Església). Aquesta nova edició tindrà un preu per tiquet de 6 euros que es posaran a la venda a l’OAC (Oficines d’Atenció al Ciutadà) de l’Ajuntament de Riudoms a partir del 2 de setembre. També es podran adquirir al Forn Cruset i al Forn Rovira.

– 23.00 h Concert de Sardanes (a la plaça de l’Església). Novament, el concert anirà a càrrec de la COBLA REUS.

– 23.30 h Marxa de Torxes per a la Independència (al parc de Sant Antoni). Organitzat per RIUDOMS PER LA INDEPENDÈNCIA- ANC, amb la participació de la COLLA GEGANTERA, I LES COLLES DE DIABLONS, DIABLES I TABALERS DE RIUDOMS es realitzarà un recorregut des del parc de Sant Antoni (on es posaran a la venda les torxes abans de la sortida) fins al raval de Sant Francesc. La marxa de torxes busca reclamar la indeependència i la llibertat de tots els presos i exiliats polítics i rememorar els fets de la guerra de successió de 1714 i els germans Nebot.

-00.00 h Ofrena Floral a la Casa Pairal dels Germans Nebot (al raval de Sant Francesc). L’ofrena conjunta del consistori, els partits polítics i les entitats es farà davant la Casa Pairal dels Germans Nebot i, en acabar, precedirà la lectura del manifest, parlaments, una actuació musical i el cant dels segadors. Les entitats interessades poden recollir la rosa de l’ofrena a l’Espai Jove.

L’11 de setembre:

– 13.00 h Sortida dels autocars cap a Barcelona (a la plaça de l’Arbre). Els autobusos sortiran cap a la manifestació «Objectiu Independència«. Els tiquets es podran obtenir a Ca la Borrasa.