.

Les 5 xerrades programades es celebraran a Sala d’Audiovisuals de l’ABS Riudoms.

La regidoria de Sanitat de l’Ajuntament de Riudoms, la residència per a la tercera edat ‘L’Onada’ i l’Àrea Bàsica de Salut (ABS) de Riudoms organitzen una nova edició de les ‘Jornades de la Gent Gran’ del 12 al 16 de novembre sota el lema ‘Cuidem el Cuidador’. Totes les xerrades que seran impartides per professionals i expertes, versaran sobre temes relacionats amb l’atenció a la gent gran, posant l’èmfasi en la millora de la qualitat de vida del cuidador per tal que la seva tasca també millori envers la gent gran atesa.

Aquestes jornades estan obertes al públic general, però s’adrecen especialment a totes les persones que es dediquen a la cura de la gent gran, tant professionalment com no. Les 5 xerrades programades es celebraran a Sala d’Audiovisuals de l’ABS Riudoms de dilluns 12 a divendres 16 de novembre de 9.30 a 10.30 h, són gratuïtes i no requereixen d’inscripció prèvia.

El programa de les jornades és el següent:

DILLUNS 12 | 9.30 H – 10.30 H Taller Cuidem-nos per cuidar! a càrrec de Montse Cros, professora de L’Estudi i tècnica especialista de la Fundació Obra Social La Caixa.

DIMARTS 13 | 9.30 H – 10.30 H Xerrada Cures de la pell i prevenció de les úlceres per pressió a càrrec d’Azahara Ortiz, auxiliar, i Cinta Sánchez, infermera de la Residència L’Onada de Riudoms.

DIMECRES 14 | 9.30 H – 10.30 H Xerrada Recursos socials i ajudes tècniques a càrrec de Judith Dols, treballadora social del Consell Comarcal i Sònia Nadal, treballadora social de l’ABS Riudoms.

DIJOUS 15 | 9.30 H – 10.30 H Xerrada Cuidar i cuidar-se a càrrec de Blanca de la Cruz, psicòloga i neuropsicòloga (Associació d’Alzheimer Reus i Baix Camp).

DIVENDRES 16 | 9.30 H – 10.30 H Xerrada Com alimentar la persona fràgil a càrrec de Montse Salvadó, infermera, gestora de casos i referent del programa ATDOM, i Mina Medina, referent d’Atenció Comunitària de l’ABS Riudoms.