.

.

TOTS 21

La Regidoria de Promoció Econòmica, juntament amb la Taula de Comerç de Riudoms, posen en marxa una nova edició de la campanya de dinamització del comerç local ‘Rasca Premis’. La campanya, que arrencarà el dilluns 26 d’abril, compta amb la participació de 24 comerços de Riudoms que aportaran 28 lots en premis. En joc, hi ha 15000 cupons que es podran aconseguir comprant als comerços adherits a la campanya d’aquest any.

Fins al 9 de maig, les persones que facin una compra superior a 10€ rebran un cupó amb què podran obtenir vals de descompte de 5€ i 10€ per a pròximes compres en els comerços participants i també hi haurà més de 500 premis directes tant de l’Ajuntament com dels mateixos establiments.

Com a novetat, des de la Taula de comerç i la Regidoria de Promoció Econòmica, s’ha apostat enguany per oferir com a premi una experiència cultural i musical ja que, entre els cupons, hi hauran 14 entrades per a dues persones per assistir al concert de Segonamà que tindrà lloc el pròxim dissabte 15 de maig al Teatre Auditori Casal Riudomenc.

Els comerços de Riudoms que participen en aquesta edició són: Farmàcia Robusté Mateu; Horta d’en Pau Riudoms; Luna; La Cometa; Centre de fisioteràpia i rehabilitació EMFIS; G.E.S. Instal·lacions S.L.; Supermercat Esther; Euro Basar; LILAC Impremta; Perfumeria Musté; Flors Natura; Parafarmàcia Mestre Anguera SLU; L’Hortet Marta i Joan; La Plaça; Ca la Borrassa; Institut de bellesa Isabel; Peixateria Pi; Agrobotiga; Roba laboral Genís; Queviures Ollé Jansà; Ferreteria Armeria Fornell; DMA Informàtica; Mariquites; i L’Agrobotiga d’Arboreto.

Redacció