.

.

TOTS 21

L’alcalde, Sergi Pedret, en una de les reunions mantingudes amb representants de les entitats locals. Foto: Ajuntament

La Junta de Govern Local ha aprovat, el dimarts 19 d’abril, la modificació dels preus públics per a la prestació de servei en els equipaments esportius d’ús municipal, atès que el Govern vol incentivar la pràctica de l’esport entre tota la població a les instal·lacions municipals, especialment donant suport a les associacions d’àmbit esportiu sense ànim de lucre del municipi.

Fins ara, les entitats pagaven un import reduït, respecte al públic general, per a l’ús dels equipaments esportius. L’aprovació d’aquesta modificació de l’ordenança permetrà que puguin utilitzar les instal·lacions esportives municipals per a la pràctica de qualsevol activitat esportiva o de lleure sense cap cost, sempre amb prèvia autorització de l’Ajuntament.

Al costat de les entitats locals

Fruït de les reunions que el Govern fa habitualment amb les entitats locals, en què s’exposen les diferents necessitats que tenen, es va acordar tirar endavant aquesta acció econòmica a fi de donar suport a la pràctica de l’esport a Riudoms.

Finalment, després dels tràmits administratius pertinents, l’Ajuntament ha pogut fer efectiva aquesta petició que entrarà en vigor una vegada s’hagi publicat la modificació al Butlletí Oficial de la Província de Tarragona (BOPT).

Redacció