.

Una imatge de la fira d'edicions anteriors. Foto: Cedida

Una imatge de la fira d’edicions anteriors. Foto: Cedida

L’Ajuntament de Riudoms ha convocat el concurs de cartells de la Fira de l’Avellana de 2023. El concurs té per objectiu escollir el cartell publicitari que s’utilitzarà com a promoció oficial de la 41a Fira de l’Avellana i 422a Fira de Sant Llorenç i que se celebrarà de l’11 al 13 d’agost d’enguany.

El primer premi del concurs està dotat amb 500 euros i serà el cartell oficial de la Fira de l’Avellana. A més a més, les bases volen estimular el talent local amb dos premis addicionals: el premi autor/a local, dotat amb 200 euros, per a l’artista local més puntuat/ada; i el premi autor/a local jove, dotat amb 100 euros, per a l’artista local jove de màxim 18 anys més ben puntuat/ada.

Els dissenys, amb atractiu publicitari, hauran d’incloure aspectes relacionats amb el municipi de Riudoms, l’avellana, la Fira de l’Avellana, l’agricultura catalana, la gastronomia, la salut i la comercialització o industrialització d’aquesta fruita seca.

El jurat estarà format per un equip tècnic vinculat als àmbits del disseny, la publicitat i comunicació o la fotografia i per les persones membres del Comitè Organitzador.

Les obres s’hauran de fer arribar a l’Ajuntament de Riudoms com a màxim el divendres 9 de juny de 2023 a les 14 h. Trobareu les bases i més informació al web avellana.cat.