.

Professionals del món de la salut integrativa, de l’estètica, de la nutrició i també d’altres especialitats han fet possible aquesta trobada. Foto: Cedida

Ringana va ser fundada el 1996 com a marca de cosmètica amb consciencia ambiental i que vetlla per la salut del planeta. Foto: Cedida

Ringana ha aplegat aquest diumenge prop de 500 persones en un esdeveniment realitzat a Mas Gallau. La marca austríaca de cosmètica sostenible s’ha donat a conèixer per primera vegada al Baix Camp, gràcies a la col·laboració d’una sèrie d’usuaris i usuàries que utilitzen diàriament els seus productes i que creuen en els seus valors com a companyia.

Durant la jornada de matí i també en la de tarda, un grup important d’assistents s’han acostat fins a l’espai habilitat a Mas Gallau, per interessar-se en conèixer i saber molt més sobre la filosofia de Ringana.

Professionals del món de la salut integrativa, de l’estètica, de la nutrició i també d’altres especialitats han fet possible aquesta trobada. Ringana -creada l’any 1996 com a marca de cosmètica amb consciencia ambiental i que vetlla per la salut del planeta- té un ampli ventall de productes sense additius, frescos i naturals. Cada vegada més el seu nombre d’usuaris i usuàries està creixent i la seva comunitat de prescriptors augmenta.
Després de l’esdeveniment de presentació realitzat a Cambrils, els organitzadors treballaran per seguir donant a conèixer Ringana a les nostres comarques, amb presentacions de caire similar el pròxim 2023.

Helder Moya