.

Pau Ricomà valora positivament la campanya agraint el suport d'amics, militants i tarragonins i la feina feta pels mitjans de comunicació

Pau Ricomà valora positivament la campanya agraint el suport d’amics, militants i tarragonins i la feina feta pels mitjans de comunicació

Pau Ricomà valora positivament la campanya electoral que espera que serveixi per «girar pàgina de l’època Ballesteros». El candidat d’ERC a l’alcaldia s’ha adreçat als mitjans de comunicació en una trobada on ha valorat positivament la campanya electoral tot agraint el suport que ha tingut.
«Ens hem sentit absolutament acompanyants de moltíssima gent, amics, militants, el mateix partit que ens ha donat un suport sòlid i de la ciutadania». Ricomà ha explicat que «hi ha un veritable anhel de canvi i hem que vist que l’esperança de canvi molta gent la posa en nosaltres. Som el partit que pot guanyar les eleccions i girar pàgina a l’època Ballesteros».
El candidat republicà ha valorat positivament que diversos partits s’han fet seus molts dels temes importants que defensa ERC com els Consells de Districte, la necessitat de recuperar i rehabilitar la ciutat i el comerç de proximitat, o la cultura com a motor de transformació. «És positiu perquè és la millor manera que hi hagi un compromís per possibles acords de ciutat», explica Ricomà, «estem agraïts que se sumin i esperem que sigui amb consciència i voluntat de tirar-ho endavant».
Ricomà, que ha volgut agrair a la premsa el seguiment realitzat de la campanya electoral, ha remarcat que «tenim una llista molt transversal i diversa, feminista, amb molta capacitat i voluntat de governar i amb el repte enorme de fer un gir a la ciutat». Un gir que, pel candidat d’ERC-MES a l’alcaldia de Tarragona, ha de passar per posar la ciutat en mans de la gent. «Durant dècades Tarragona no ha estat en mans de la ciutadania i ara tenim l’oportunitat de fer-ho».
Pau Ricomà s’ha adreçat als tarragonins per «demanar a la gent que voti en consciència, que voti pensant en els seus interessos, que són molt legítims. I veuran que els seus interessos són els nostres i els de la majoria de la gent».