.

La candidatura d’ERC a Tarragona, al complet, avui al Serrallo

El candidat d’ERC a l’alcaldia de Tarragona Pau Ricomà ha presentat l’equip que l’acompanyarà a les eleccions municipals del 26 de maig en un acte que ha omplert de tarragonins el Moll de Pescadors del Serrallo. Ricomà ha presentat els seus companys de llista com ‘una candidatura molt diversa, de gent honrada, preparada i amb capacitat per governar i que representa la diversitat de Tarragona’ assegurant que ‘aquesta diversitat ha de ser una enorme força pel canvi que necessita la nostra ciutat’.

L’alcaldable d’ERC ha esperonat els assistents a ser partíceps d’aquest canvi i ha assegurat que ‘hem complert amb l’encàrrec que em va fer l’Oriol Junqueras, tenir la millor llista. Ara hem de guanyar, ens toca fer una altra Tarragona, amb empenta i rigor, i aprofitant el millor que té: la seva gent’.

A l’escenari del Moll de Pescadors s’han succeït les intervencions dels diferents membres de la llista que s’han mostrat il·lusionats de poder impulsar un projecte de ciutat neta, culturalment activa, amb un comerç de qualitat, cohesionada i amb una ciutadania participativa.

La número 2 de la llista d’ERC, Laura Castel, afirmava que ‘canviarem la forma de governar des de la participació veïnal, la confiança i la transparència, amb ambició, iniciativa i treball’. Per la seva banda, Xavi Puig, número 3 i actual regidor a l’ajuntament, ha assegurat davant els assistents que ‘aquestes eleccions van de continuïtat o de canvi. O tenim l’alcalde del 155, o tenim l’alcalde de la democràcia. O tenim l’alcalde dels Jocs fracassats, o tenim l’alcalde que creu en Tarragona, Catalunya i la Mediterrània. I aquest alcalde és en Pau Ricomà’.

Pau Ricomà, durant la seva intervenció

Un Pau Ricomà que ha repetit en diverses ocasions que ‘la governança ha de ser l’eix de la nostra acció de govern, posant la ciutat en mans de la seva gent, per assolir una Tarragona cohesionada amb perspectiva social, uns barris connectats amb el centre, la cultura com a eix transformador i una mirada metropolitana’.

Durant l’acte hi ha hagut diversos moments de record pels exiliats i els presos polítics catalans i diferents candidats han assegurat que Tarragona ha demostrat que és republicana, independentista i d’esquerres. ‘ El resultat de les eleccions de fa una setmana ho deixa molt clar, ho tenim a tocar’ resumia Pau Ricomà. ‘La Tarragona que tenim no agrada a ningú. Això va de continuïtat o de canvi. Això no és un canvi de cares ni de colors, és un canvi d’hegemonies’.

CANDIDATURA D’ERC A TARRAGONA
1 Pau Ricomà – ERC
2 Laura Castel – ERC
3 Xavier Puig – ERC
4 Paula Varas – Independent
5 Jordi Fortuny – MES
6 Maria José López – ERC
7 Manel Castaño – ERC
8 Cinta Pastó – Independent
9 Sergi Albarran – ERC
10 Patrícia Botez – Independent
11 Carles Farré – ERC
12 Gemma Marcos – ERC
13 Yassin Boulahtit – ERC
14 Carme Mas – MES
15 Jordi Gaya – Independent
16 Àlex Palos – ERC
17 Pau Palau – ERC
18 Montse Romans – ERC
19 Alfredo González – Independent
20 Xell Fàbregas – ERC
21 Aaron Sentís – Independent
22 Eva Jané – ERC
23 Ton Gené – Independent
24 Helena Tarragona – ERC
25 Ramon Setó – Independent
26 Mònica Alabart – ERC
27 Sergi de los Rios – ERC

RESERVES

1 Amèlia Alcalá – ERC
2 Joan Tejero – ERC
3 Meritxell Sanchís – ERC
4 Francesc Jerez – ERC
5 Núria Coll – ERC
6 Ricard Fernández – ERC
7 Noèlia Flores – ERC
8 Julià Montoya – MES
9 Dolors Molas – ERC
10 Josep Maria Garreta – ERC