.

.

TOTS 21


Foto d'arxiu d'una edició anterior del festival

Foto d’arxiu d’una edició anterior del festival

L’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, inaugurarà demà -a les 19.30h. a l’Antiga Audiència- el Psicurt, Festival de Curtmetratges sobre salut mental, que se celebrarà del 10 al 13 d’octubre de 2019. Aquest any coincideix també amb el Dia Mundial de la Salut Mental.

L’acte inaugural s’encetarà amb una intervenció de Jaume Descarrega, membre de la Junta de Govern i referent de la comissió de cultura del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya (COPC). A continuació, pronunciarà unes paraules el degà del COPC, Guillermo Mattioli; l’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà; i la subdirectora general de Promoció de la Salut de la Generalitat de Catalunya, Carmen Cabezas. Després es projectarà la pel·lícula Campeones de Javier Fesser i clourà l’acte un col·loqui que comptarà amb la participació de David Marqués, guionista del film.

El Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya organitza el Festival Psicurt amb l’objectiu d’apropar a la ciutadania els diferents àmbits de la salut mental (prevenció, promoció i intervenció) a través del cinema. Un projecte cultural, social i de salut que permet promoure la creació artística i la sensibilitat del públic al voltant de la salut mental, alhora que projecta la ciutat de Tarragona com a referent cultural arreu.