.

Reyes Pino, amb la nova regidora, Miren Eskarne

Reyes Pino, amb la nova regidora, Miren Eskarne

El subdelegat d’organització territorial de Ciutadans (C’s) a Catalunya i diputat al Parlament per Tarragona, Carlos Sánchez, ha anunciat que “la regidora de C’s a Salou, Reyes Pino, serà la nova portaveu del grup municipal després de la renúncia de Marta Cortés per motius familiars el passat 24 d’agost”. I ha assegurat que el treball del grup municipal i de l’agrupació no es veurà afectat ja que “Reyes assumirà el lideratge amb les mateixes ganes i compromís amb el que ha exercit de regidora en l’últim any”.

Sánchez ha explicat que “el treball de Pino fins avui, així com el de la resta del grup municipal de C’s i de l’agrupació a Salou, ha estat clau en l’obtenció d’un dels millors resultats del partit en tota la província de Tarragona”. I ha destacat la importància de la formació taronja com a “líders de l’oposició en el municipi”.

Sobre la incorporació del nou membre del grup municipal, Carlos Sánchez ha explicat que “Miren Eskarne serà la nova regidora de C’s a l’Ajuntament”. D’aquesta manera, “entrarà a formar part del grup la número sis de la llista i no el cinc, Diego Arjona, qui prefereix mantenir la seva condició de jubilat i donar pas a gent més jove”. Tanmateix, Sánchez ha assegurat que “Arjona continua recolzant i treballant amb C’s i amb totes les associacions sense ànim de lucre amb les que col·labora com l’Associació de famílies amb Alzheimer o el Casal Avis”.

Per la seva banda, Marta Cortés ha manifestat sentir-se “agraïda d’haver format part del conjunt de persones que formen l’equip de Ciutadans i per totes les mostres d’afecte rebudes”. I ha assegurat que “no descarta tornar-se a implicar activament en la política municipal en un futur”. Finalment, Cortès ha defensat “la il·lusió, les ganes i el treball de la nova configuració del grup municipal” i ha assegurat que “estaran a l’alçada de les circumstàncies i compliran amb els objectius del partit a Salou”.