.

Foto de família de la candidatura

Amb un llenguatge potent i irreverent Vila-seca en Comú va irrompre amb força en el seu primer gran míting de campanya a la plaça d’Estudi, la mateixa plaça que els va veure néixer ara fa 4 anys.

L’alcaldable Téllez, acompanyat d’Elisabet Sánchez, Carlos Cercós i Núria Miret, va desvetllar alguns dels seus punts forts del programa electoral. Va anunciar que preparen un pla de revitalització del mercat i de l’oci al centre de Port Halley. D’altra banda, volen escoltar les associacions, ampliar la biblioteca i construir un pavelló a la futura zona esportiva, així com un altre al barri de la Plana. A nivell laboral aposten per triplicar els plans d’ocupació i aconseguir la plena ocupació al municipi.

Igualment aposten per apropar la cultura a la ciutadania obrint el celler i el castell els 365 dies de l’any tot ubicant l’arxiu històric i el museu del patrimoni. Igualment, plantegen la creació d’un parc públic d’habitatge i d’un pla de xoc per potenciar el comerç al nucli antic. Pel que fa a la desestacionalització del turisme, pretenen potenciar el turisme musical per aconseguir que La Pineda esdevingui l’epicentre d’aquest tipus de turisme a la Costa Daurada.

Téllez també va aprofitar l’acte per acusar Pere Segura d’evitar el debat a TAC12, i l’actual equip de govern de deixar el municipi a la cua estatal en polítiques socials. Per aquest motiu, van anunciar l’impuls d’aquest servei i la seva remunicipalització. Finalment, van cloure l’acte tot comunicant la publicació del programa íntegre en els propers dies i anunciant que el proper divendres el presentaran de manera exhaustiva al Centre Cívic de la Colomí