.

Un moment de la presentació de la Setmana

Aquest dimarts s’ha presentat de manera oficial la Setmana del Tennis Taula a Reus, que se celebrarà del 23 de febrer al 3 de març.

Amb la presència del regidor d’Esports i Salut de l’Ajuntament de Reus, Enrique Martín, el president del CTT Ganxets Joan Carles Virgili i el representant de la Cambra de Comerç de Reus, Miquel Domingo, s’ha iniciat el compte enrere per a un gran esdeveniment esportiu i social a la capital del Baix Camp.

El regidor d’Esports i Salut de l’Ajuntament de Reus, Enrique Martín, ha afirmat que “volem reconèixer la feina que és a des del CTT Ganxets per promocionar l’esport i el tennis taula, que és un aspecte molt important”.

Joan Carles Virgili i ha destacat el gran èxits dels tornejos com el de Parkinson. Virgili ha explicat “la importància de la part social i la possibilitat de donar cabuda a tots els sectors. Qualsevol persona pot jugar a tennis de taula més enllà de les seves condicions”.

El CTT Ganxets de Reus ha preparat a cosciència la Setmana del Tennis de Taula. Hi hi haurà diferents tornejos i xerrades/conferències.

Com a tornejos n’hi ha per a persones amb Parkinson, Salut Mental, Torneig de la dona, de famílies o el d’Empreses. Molts i importants sectors tindran el seu dia i el seu moment en aquesta iniciativa promoguda per al club del Baix Camp que presideix Joan Carles Virgili. El Ganxets, amb equip a la Superdivisió femenina, que ha jugat la Champions femenina i que té títols catalans i estatals en les categories d’edat i absoluta, no només té en compte l’elit, sinó també té projectes i molt en compte altres aspectes més solidaris i d’ajuda i col.laboració en integració i unitat.