.

Un moment de la presentació del concert solidari feta avui a la Cambra de Reus. Foto: Tots21

Nova ocasió perquè els reusencs mostrin la seva solidaritat amb una malaltia especialment cruel, l’ELA. El 20 d’octubre a les 20:30 hores, la Prioral de Sant Pere serà l’escenari d’un concert extraordinari de la Kreismusikshule de Berlín. Dirigida per Volker Hühne, la formació interpretarà ‘Hänsel i Gretel’, de Humperdinck; i la ‘Simfonia nº9’, de Schubert.

El concert forma part d’una jornada solidària, es tracta del III Concert Solidari a benefici de l’Associació Swim for Ela, que compta amb el suport de Mémora, la Unió de Botiguers de Reus i, per primer cop, l’Ajuntament de Reus. Avui ha estat presentat a la Cambra de Reus, entitat que li dóna suport des de la primera edició. Els organitzadors volen reunir 500 o més persones i situar el concert com un esdeveniment molt exitós. També hi col.laboren l’Arxiprestat de Reus, l’Associació Swim for Ela i l’Associació de Concerts de Reus.

Com aconseguir les entrades

El preu de l’entrada per al concert és de 10€, els quals aniran destinats íntegrament a l’Associació Swim for Ela. Existeix també la possibilitat de participar en una Fila 0, mitjançant el compte corrent ES08 2100 0046 9902 0014 0252, o de realitzar un pagament amb targeta de crèdit el dia de l’actuació. El concert també oferirà d’altres sorpreses, com la participació en un sorteig de productes dels comerços associats a la Unió de Botiguers de Reus. La Cambra de Reus i la UBR també vendrà entrades a les seves seus.

Merche Dalmau, presidenta de l’Associació Swim for Ela, ha destacat que “l’objectiu del concert és recaptar fons per la investigació i acompanyament de malalts i famílies afectades per l’ELA”. Dalmau ha destacat que amb el pas del temps, gràcies a les campanyes i a la presència activa de persones mediàtiques com l’exfutbolista Juan Carlos Unzué cada cop es coneix més aquesta malatia. Dalmau ha detallat que “fa dos anys que treballem de forma molt intensa i cal agrair el suport del teixit empresarial per donar visibilitat a la malaltia i recaptar fons”.

Al seu torn, Javier Ríos, gerent de Mémora a Tarragona, ha expressat que “aquest tercer concert significa la consolidació de la iniciativa. Hem aconseguit que sigui un acte recurrent a favor de les entitats que necessiten el nostre suport”. Per la seva banda, Jaume Llosas, gerent i secretari general de la Cambra de Comerç de Reus,  ha afirmat “que es tracta d’un acte on el vessant solidari de la Cambra vol ser-hi present any rere any”.

Josep Baiges, regidor de Promoció Econòmica i Coneixement a l’Ajuntament de Reus, ha mostrat “el suport del consistori per aquesta bona causa, en una iniciativa que demostra, un cop més, les ganes de fer xarxa a la ciutat”.

Finalment, Rosa Lucas, presidenta de la Unió de Botiguers de Reus ha dit que “la Unió de Botiguers no és només una associació de comerços, sinó que també són sentiments i és per aquest motiu que ens unim a la causa”.

Jaume Garcia

 

/* JS para menú plegable móvil Divi */