.

Aquests són els horaris de la carpa

L’Ajuntament de Reus reactiva la campanya «Reus recicla bé» amb l’objectiu de millorar la recollida selectiva a la ciutat. De l’11 al 22 de desembre de 2023 una carpa informativa itinerant recorrerà els centres cívics de la ciutat i els mercats municipals amb un equip de dos educadors ambientals que resoldran els dubtes vinculats al reciclatge i la recollida sel ectiva.

A la carpa es donarà un kit de bosses de reciclatge (un kit per domicili) i embuts per separar l’oli vegetal domèstic i un iman per a la nevera (fins exhaurir existències).  A partir del 23 de desembre també es podrà recollir el kit a les oficines de Medi Ambient del Mercat Central (carrer de Sardà i Cailà s/n, 1r pis).  Per obtenir el kit cal estar empadronat a Reus, presentar un DNI que ho justifiqui i es dona un kit per domicili.

“Amb aquesta campanya busquem la implicació de tota la ciutadania per reciclar més i millor. Des de l’Ajuntament posem tots els mitjans i donem totes les facilitats perquè la gent recicli i, per tant, no hi ha excusa possible per no fer-ho”, ha manifestat el regidor de l’Àrea de Medi Ambient, Sostenibilitat i Via Pública, Daniel Rubio.

Organització del reciclatge a casa 

Les persones que tinguin dubtes sobre reciclatge també poden demanar cita prèvia amb un educador/a ambiental que visitarà la seva llar per donar assessorament. Aquest servei es pot sol·licitar a través del portal de cita prèvia de l’Ajuntament del 23 de desembre de 2023 al 15 de maig de 2024.

La campanya «Reus recicla bé» es porta a terme amb la col·laboració d’Ecoembes i Ecovidrio.

 

/* JS para menú plegable móvil Divi */