.

Imatge del pati d’una escola. Foto: Cedida

Des de la Regidoria d’Educació i Ciutadania es torna a iniciar el projecte Patis Oberts dinamitzats durant les vacances de Nadal que obrirà les portes demà divendres 22 de desembre. Aquest servei està inclòs en el Programa Temps per Cures.
Patis oberts dinamitzats és un servei de cura puntual pensat a facilitar el temps de conciliació familiar durant aquest període no lectiu de les vacances escolars de Nadal. Consisteix en la dinamització de 6 patis de diferents centres educatius de Reus on es duran a terme activitats de lleure socioeducatiu i de qualitat. Destinat a les famílies amb infants de 3 a 16 anys.
La novetat d’aquest any és l’ampliació dels patis de les escoles que estaran oberts a la ciutadania per assegurar una major cobertura geogràfica de la ciutat de Reus.
Els patis dels centres educatius on es durà a terme són l’Escola Prat de la Riba, l’Escola Font del Lleó, l’Escola Rubió i Ors, l’Escola Marià Fortuny, l’Escola Joan Rebull i, com a nova incorporació, l’Escola Alberich i Casas.
El mètode d’inscripcions al servei es podrà dur a terme prèviament a través de la pàgina web tempsxcures.reus.cat
En cas de places vacants també es podrà realitzar la inscripció in situ a l’escola corresponent.
És un servei gratuït que comptarà amb 20 places per cada franja horària a cadascuna de les escoles, i en cas de més demanda de les places oferides es garantirà la plaça dels col·lectius prioritaris.
El servei s’oferirà els dies 22, 23, 27, 28, 29 i 30 desembre i els 2, 3, 4 i 5 de gener de 09:30 h a 13:30 h. Les inscripcions seran per franges horàries de 09:30 h a 11:30 h i d’11:30 h a 13:30 h, amb la possibilitat de sol·licitar tot el matí.
Per tal de poder oferir un servei universal als infants de la ciutat, un dels patis oberts serà adaptat. Es portarà a cap a l’escola Font del Lleó els dies 22, 23, 27, 28, 29 i 30 desembre i els 2, 3, 4 i 5 de gener oferint un horari de 09:30 h a 13:30 h.
En cas que les condicions meteorològiques no siguin bones per fer l’activitat als patis, es farà ús d’altres espais dels centres educatius.
/* JS para menú plegable móvil Divi */