.

La primera jornada serà aquest dimecres i el protagonista serà Sergi Grimau

La regidoria d’Empresa, Formació i Ocupació impulsa el cicle de xerrades ‘Emprèn Talent’. Es tracta d’una nova iniciativa que pretén apropar els valors de l’emprenedoria des de diferents punts de vista diversos perfils: d’una banda, als usuaris del Servei d’Assessorament a l’Emprenedoria que ofereix la mateixa regidoria, però també vol fer-ho a empresaris amb el seu negoci ja en marxa i a la ciutadania que estigui interessada en la matèria. L’objectiu final és donar més eines a tothom qui estigui interessat a fer realitat el seu projecte de negoci.

‘Emprèn Talent’ neix com un cicle bimensual en què es combinarà l’experiència de ponents destacats de diversos àmbits relacionats amb el sector empresarial amb casos d’èxit de persones que hagin passat pel Servei d’Assessorament a l’Emprenedoria de l’Ajuntament de Reus. El tret de sortida del cicle, que s’allargarà durant tot el 2024, serà aquest mateix dimecres, 20 de desembre, a les 19 h al Palau Bofarull de la Diputació de Tarragona.

L’encarregat d’iniciar a aquesta nova iniciativa serà Sergi Grimau, speaker motivacional, formador i expert en lideratge, gestió d’equips i habilitats. Grimau és fundador de Thumbs Up, una consultoria de recursos humans especialitzada en equips d’alt rendiment i lideratge, i ha estat present en més de 300 esdeveniments internacionals. També és president dels Speacial Olypmics Catalunya.

En aquesta primera sessió també participarà Paula Pallarès de Negro&Limón, una empresària que va comptar amb l’assessorament de l’equip de la regidoria d’Empresa, Formació i Ocupació i que ha desenvolupat el seu negoci entorn del ‘home staging’ o procés de preparació d’una propietat per a la seva venda o lloguer, buscant presentar el seu millor aspecte possible per a atreure a possibles compradors o inquilins. Obrirà l’acte el regidor d’Empresa, Formació i Ocupació, Òscar Subirats, i serà presentat  per la periodista Verònica Tapias.