.

.

TOTS 21

La Festa Major de Sant Pere de Reus inicia aquest dijous el seu programa d’actes oficial amb l’hissada de la bandera de Reus al punt més alt del Campanar. Barrejada amb les activitats de la Revetlla, l’agenda d’avui contempla l’arribada de la Flama del Canigó, sardanes, cercavila de foc i la primera de les nits de Barraques, amb música en directe inclosa:

  • 17.00 h, a l’Ajuntament, rebuda institucional de la 50a Flama del Canigó. Seguidament, cercavila de la Flama del Canigó fins a la plaça de la Llibertat. Organitza: Patronat Sardanista de Reus i Òmnium Cultural.
  • 17.30 h, a la plaça de la Llibertat, arribada i repartiment de la Flama del Canigó a les delegacions de les nostres comarques. Organitza: Patronat Sardanista de Reus i Òmnium Cultural.
  • 18.00 h, al Campanar, al punt més alt del pinacle major, hissada de la bandera de Reus.
  • 18.00 h, des de l’Ajuntament, cercavila del gegant Carrasclet amb motiu de la Diada dels Països Catalans.
  • 18.15 h, a la plaça de la Llibertat, ballada de sardanes a càrrec de la Cobla Reus. Organitza: Patronat Sardanista de Reus i Òmnium Cultural.
  • 20.30 h, a la plaça de la Llibertat, lectura del missatge i encesa de la foguera de Sant Joan a càrrec de Daniel Recasens, regidor de Cultura, Ensenyament i Política Lingüística.
  • 22.00 h, des de la plaça del Mercadal i pels carrers del centre, Cercavila de Foc de la Nit de Sant Joan, amb la primera encesa dels elements participants amb la Flama del Canigó, amb la participació del Ball de Diables Infantil, el Drac petit, la Cabra petita, el Ball de Diables, la Víbria, el Drac, la Vedella de Foc, els Bous de Foc i la Cabra. Recorregut: plaça del Mercadal, carrer Major, plaça de Sant Pere, carrers de les Peixateries Velles, de l’Hospital, de la Presó i de Santa Anna, plaça de la Farinera, carrers de Santa Anna, de Rosich, d’en Vilar, d’Aleus, de Donotea i del Vidre i plaça del Mercadal.
  • 22.00 h, al Parc de la Festa, Barraques de Festa Major, amb Mosaic, 31 FaM i The Txandals.

Redacció