.

La reusenca Eva Soriano, amb Noemí Llauradó i Sandra Guaita, ha estat una de les estrelles convidades a la festa. Foto: Cedida

La ciutat de Reus s’ha posicionat aquest dijous a la tarda com la Capital del Vermut des del 1892 amb un gran esdeveniment promocional que s’ha dut a terme a la terrassa de l’Hotel Emperador, a la Gran Via de Madrid. L’acte, que ha comptat amb l’assistència de més de 200 persones, ha començat amb una recepció dels assistents, seguit d’una degustació del còctel fet amb Vermut Rosé.

L’alcaldessa de la ciutat, Sandra Guaita, i la regidora de Projecció de Ciutat, Noemí Llauradó, han presentat la ciutat de Reus davant dels assistents i després s’ha fet la presentació de “Reus capital del Vermut” per part del sommelier reusenc especialitzat en Vermut, Marc Niubó.


Altres notícies:


Més tard, la coctelera Raquel Espolio, que encapçala actualment uns dels speakeasy de moda a Madrid, ha fet una demostració de còctel de Vermut de Reus amb les seves dues varietats. Finalitzada la demostració dels còctels s’ha iniciat un aperitiu i espai networking pels assistents.

La coctelera Raquel Espolio ha fet una demostració de còctel amb Vermut de Reus. Foto: Cedida

L’acció de promoció de la ciutat de Reus s’ha dut a terme davant d’un nombrós públic, el 70% del qual corresponia a mitjans de comunicació de la capital estatal i, la resta, representants del sector de la restauració, molt importants pel posicionament de la capital del Baix Camp com a punt de destinació important pel sector enoturístic i gastronòmic.

Reus ha fet gala, per tant, de la riquesa turística i cultural de la ciutat davant d’uns sectors de professionals que en poden ser prescriptors, entre els quals hi ha hagut la popular humorista i presentadora de televisió, la reusenca Eva Soriano.