.

.

TOTS 21


Aparcament alternatiu de la zona del Velòdrom. Foto: Cedida

L’Ajuntament de Reus ha iniciat aquest dilluns, 27 de novembre, les obres de condicionament de quatre aparcaments dissuasoris de la ciutat, que en total sumen 615 places de capacitat. Els treballs s’han programat fins al 14 de desembre i obligaran a restringir l’estacionament. Les Brigades Municipals i el Serveis de Mobilitat i Circulació de la Guàrdia Urbana s’han han coordinat per minimitzar les afectacions en els usuaris.

Els calendari d’obres previst és el següent.

  • Aparcament del carrer del Treball (70 places): del 27 al 29 de novembre. Aparcaments més propers: aparcament dissuasori Mas Iglesies (carrer Jaume Vidal i Alcover) i aparcament dissuasori Centre Cívic Mas Abelló (carrer Mas de Tallapedra
  • Aparcament del carrer del Ball de Diables (70 places): del 29 de novembre a l’1 de desembre. Aparcaments més propers: aparcament municipal de la Pastoreta i aparcament zona blava carrer Sor Lluïsa Estivill.
  • Aparcament dels Països Catalans amb el carrer de Romaní (275 places): del 4 al 7 de desembre. Aparcaments més propers: aparcament carrer de Riudoms; aparcament zona blava Biblioteca (Camí de Riudoms) i aparcament municipal Oques.
  • Aparcament del Pi del Burgar (200 places): de l’11 al 14 de desembre. Aparcaments més propers: aparcament municipal de la Fira.

Les Brigades Municipals gestionen els treballs, que han adjudicat per un import de 35.000 euros, i consistiran en la neteja del solar, tant de possibles deixalles acumulades (a través de Reus Net) i de males herbes (a través del Taller Baix Camp, concessionari del servei). Posteriorment es faran els treballs necessaris d’aportació de terres per eliminar solcs i d’anivellament del terreny.

Daniel Marcos, regidor de Via Pública, afirma que “continuem treballant per detectar, personalment o escoltant a la ciutadania, les necessitats de manteniment que té la ciutat, i actuem per garantir el millor servei i qualitat possibles”.

L’Ajuntament de Reus està analitzant altres solars disponibles a la ciutat per incrementar el número de places d’aparcament alternatiu. Els aparcaments tenen el doble objectiu de donar resposta a les necessitats de places d’estacionament manifestada pel veïnat de l’entorn, així com i oferir places  alternatius a les persones que visiten Reus.

V.Tapias