.

L’oferta d’aparcaments gratuïts en superfície inclou 140 places amb dos aparcaments al barri Gaudí, i 200 places més davant l’institut Pi del Burgar

L’oferta d’aparcaments gratuïts en superfície inclou 140 places amb dos aparcaments al barri Gaudí, i 200 places més davant l’institut Pi del Burgar

L’Ajuntament de Reus ha iniciat les obres de construcció d’un nou aparcament gratuït de vehicles a l’àrea del Velòdrom, amb capacitat per a 68 places. El nou equipament s’està habilitant al carrer del Ball de Diables, i ampliarà l’oferta d’aparcaments gratuïts de què disposa la ciutat. La nova zona d’aparcament té el doble objectiu de posar noves places d’aparcament a disposició dels residents i oferir aparcaments alternatius a les persones que visiten Reus.

Els treballs de condicionament del solar consisteixen en l’anivellament del terreny i la construcció d’un gual d’accés a través del carrer del Ball de Diables. Les obres tenen un pressupost de 9.800 euros i està previst que finalitzin a mitjans de març.

El nou aparcament de la zona del Velòdrom se suma a l’oferta d’aparcaments gratuït anunciats recentment per l’alcalde de Reus: un de 275 places a l’avinguda dels Països Catalans, un de 25 places al carrer de Falset, i un de 50 places al carrer de Sor Lluïsa Estivill. En total, els quatre nous aparcaments gratuïts sumen 418 places.

L’oferta d’aparcaments gratuïts en superfície inclou 140 places amb dos aparcaments al barri Gaudí, i 200 places més davant l’institut Pi del Burgar.