.

Àngels Chacon visita l’espai del futur coworking i espai empresarial

Àngels Chacon visita l’espai del futur coworking i espai empresarial

La consellera d’Empresa i Coneixement , Àngels Chacon, ha visitat Riudoms per celebrar una reunió de treball amb l’Alcalde, Sergi Pedret, i altres membres del govern municipal. La consellera del Govern de la Generalitat de Catalunya també ha mantingut una trobada amb propietaris i directius d’algunes de les principals empreses de Riudoms.

La trobada amb els empresaris riudomencs ha servit per exposar les línies de treball del Departament d’Empresa i Coneixement per a la petita i mitjana empresa i per recollir les opinions i necessitats dels emprenedors. Els empresaris, de sectors com el disseny de software, de l’agroalimentari i del fred industrial, han pogut compartir opinions amb la consellera sobre temes com el comportament dels mercats, la tecnologia i la formació professional, entre d’altres.

La consellera Chacon ha signat en el llibre d’honor de l’Ajuntament de Riudoms i ha visitat l’espai que el govern municipal destinarà a un coworking i espai empresarial situat a la primera planta de l’antiga llar de jubilats, a la plaça de l’Església. L’espai, recentment remodelat, podrà acollir el talent local i acompanyar-lo en el desenvolupament de projectes empresarials. El local té una superfície de més de 200 metres quadrats i comptarà amb un espai polivalent per a reunions i formació de les empreses i per a les empreses i un espai de treball comú, office i magatzem, entre d’altres.

La proximitat amb l’Espai Jove permetrà crear sinergies entre els dos serveis municipals ja que comparteixen l’objectiu de fomentar l’emprenedoria entre els segment de població més jove. Els responsables municipals de la implementació del Pla Local de Joventut estan desenvolupant un conjunt d’accions en col·laboració amb els centres educatius de Riudoms per incentivar l’esperit emprenedor entres els infants i adolescents, ja que moltes vocacions es desperten en aquestes edats.