.

Estació de trens de Tarragona

Estació de trens de Tarragona

La circulació de trens entre Cunit i Sant Vicenç de Calders es troba interrompuda des de pocs minuts abans de les onze del matí arran de l’avaria en el sistema d’electrificació, entre pantògraf i el tren, en aquest tram que, fins al moment, obligava a circular els trens per una sola via. Segons Renfe, per garantir la mobilitat de la R2 sud entre aquestes dues localitats, s’ha activat un servei alternatiu per carretera en aquest tram. Els trens regionals direcció sud i els trens de Llarga Distància del corredor mediterrani, circulen desviats per Vilafranca del Penedès. La incidència s’ha iniciat al voltant de les set del matí.

Una incidència en el subministrament elèctric entre Cunit i Sant Vicenç de Calders havia obligat els trens de la R2 sud i de les línies Regionals R13, R15 i R16, amb destí a Lleida, Riba-Roja d’Ebre i Tarragona respectivament, a circular per via única entre aquestes dues estacions, segons han informat la companyia Renfe i Adif.

La incidència ha començat al voltant de les set del matí i causa retards d’almenys quinze minuts.

Des d’aleshores, tècnics d’Adif es troben a la zona per resoldre la incidència, tot i que es desconeix quan es podrà restablir la normalitat en el servei.

/* JS para menú plegable móvil Divi */