.

Foto de la Copa Catalana de Trial que aquest passat cap de setmana s'ha celebrat a Altafulla

Foto de la Copa Catalana de Trial que aquest passat cap de setmana s’ha celebrat a Altafulla

L’entorn del castell d’Altafulla ha estat aquest diumenge l’escenari de la segona prova de la Copa Catalana de Trial 2019 organitzada pel club Bikepark Costa Daurada Torredembarra, amb el suport de l’Ajuntament d’Altafulla, patrocinador principal BAUHAUS. Una prova on s’ha pogut veure, l’alt nivell dels esportistes al llarg de totes les categories disputades, on havien de superar zones naturals i artificials, de manera que els pilots havien de ser molt complerts tècnicament i físicament.

Un total de cinc zones a dues voltes han configurat el traçat de la prova tarragonina que ha estat guanyada per l’osonenc Eloi Palau (10p). Palau ha rodat molt confiat i ha dominat la prova des de bon inici. La segona volta ha estat espectacular marcant només una penalització. Palau ha superat de tres punts el veterà Benito Ros (13p). El podi l’ha tancat el maresmenc Domènec Lladó (24p). Amb aquesta victòria Palau es planta al capdavant de la classificació general de la Copa Catalana de Trial 2019.

No només els elit han estat els protagonistes de la jornada d’Altafulla, destacar la victòria d’Alan Rovira a la categoria d’R1, de Jordi Tulleuda en R2, d’Alba Riera en R3 i d’Albert López en màsters. Paral·lelament a la Copa Catalana, també s’han disputat les proves de Kid’s Cup i Open Cup adreçades a les categories dels més petits per fomentar-ne la promoció, la participació ha estat molt destacada i hi ha hagut els següents resultats:

  • Aleví: Pau Ribera (St Llorenç de Morunys)
  • Principiant: Pep Llopart (El Papiol)
  • Benjamí: Ferran Pérez (Gironella)
  • Pre benjamí: Eric Manrique (Sentmenat)
  • Open blau: Alex Sazatornil (Matadepera)
  • Open blanc: Axel Méndez (Creixell)
  • Open lliure: Nil Parramon (Calldetenes)

Els participants del club organitzador amb l’equip Bikepark BAUHAUS Torredembarra van aconseguir tres podis amb una victoria i els següents resultats:

Victoria d’Àxel Méndez a la categoria Open Blanc, categoria superior a la que pertany per edat, realitzant una cursa fantàstica. A la mateixa categoria Gonzalo Turrado va ser 5è.
Joan Solè va aconseguir podi a la 3ra plaça a la categoria Open Blau, mentre que Marc Capellades va ser 4rt.

Alex Turrado va ser 3r a Open lliure.

Alan Méndez va ser 5è a Pre-Benjamí.

Ian Carmona va ser 6è a Benjamí però a un punt de la victoria; Marcel Martí va ser 11è en aquesta categoria.

Àlex Martí 13è en Principiant

Marc Llauradó 24è en R3

Sergi Pamies 14è en R2

David Romero 12è en R1