.

Imatge de la protectora d'animals de Tarragona Foto:Tarragona21

El gos va ser traslladat a la gossera municipal. Foto:Tarragona21

El passat dia 4 d’octubre una patrulla de la Guàrdia Urbana va ser requerida per uns veïns, alertant que a l’interior d’un pis abandonat, que feia dies que l’havien ocupat, hi havia al seu interior un gos bordant i plorant durant tot el dia, creant molèsties a tot el veïnat. Els ocupes havien abandonat el pis i el gos, i al no sentir-lo durant un temps, els veïns temien per la seva salut.

Al lloc es va desplaçar una patrulla de la Guàrdia Urbana. Van parlar amb els veïns i, posteriorment, van intentar accedir a l’interior del pis, sent necessària una dotació de bombers, que van acabar accedint a l’habitatge amb un camió–escala. Una vegada a l’interior de l’immoble, s’observa l’estat d’abandonament i manca de salubritat, realitzant una inspecció pel pis i trobant al gos sota un llit en estat de deshidratació i malnutrició. Per aquest motiu es sol·licita la presència del llacers municipals que, com a mesura preventiva, porten a l’animal a la gossera.

També s’observa a l’interior de la nevera aliments. Els agents van retirar-los i llençar-los als contenidors adients, donat que el pis es trobava sense llum i es tractava d’evitar un estat de putrefacció i mals olors per tot l’edifici. Finalment es va localitzar a l’entitat bancària, propietari de l’immoble, i es va sol·licitar que realitzés els treballs de neteja i tancament adients.

La Guàrdia Urbana ha obert diligències contra la Protecció de la flora, fauna i animals domèstics.