.

Josep Font, nou director del Complex Industrial de Repsol a Tarragona

Josep Font, nou director del Complex Industrial de Repsol a Tarragona

El Comitè de Direcció de Repsol ha nomenat a Josep Francesc Font com a director del Complex Industrial de Repsol a Tarragona, en substitució de Joan Pedrerol.

Font,  nascut a Tarragona i llicenciat en Ciències Químiques, ha desenvolupat la seva carrera professional a Repsol, des de l’any 1989, bàsicament al C.I. de Tarragona, on va tenir responsabilitats en diverses àrees funcionals. Des de l’any 2012 és Director  del Complex Industrial de Repsol a Sines (Portugal).

El nomenament s’emmarca en una sèrie de canvis organitzatius en diverses àrees d’activitat que aprofundeixen en el model actual, així com moviments i relleus en l’equip directiu de la companyia, com a part de la dinàmica natural de l’empresa.

Font ha desenvolupat la seva carrera professional a Repsol des de l’any 1989 a Tarragona, assumint responsabilitats en diverses àrees funcionals (Producció i Enginyeria/Manteniment) així com en els Negocis de Química i Refinació (Petroquímica Bàsica).

Durant l’any 2008 va realitzar el Programa de Desenvolupament Directiu a IESE – Business School. Des de l’any 2012 exerceix les funcions de Director del Complex Industrial de Repsol a Sines (Portugal).

/* JS para menú plegable móvil Divi */