.

.

TOTS 21


Foto de família dels guardonats

Repsol ha celebrat, com cada any, la Reunió General de Coordinació d’Activitats Empresarials. Aquest acte, celebrat a l’Auditori del Morell, ha servit per reconèixer en matèria de seguretat les empreses que han destacat durant l’any 2013 per la seva proactivitat, implicació i compromís en la realització d’activitats preventives en el Complex Industrial de Tarragona, concedint-los els Premis de Seguretat Empresarial de 2013.

Durant la reunió es va reflexionar sobre els indicadors d’accidentalitat actuals i les mesures que s’estan prenent per evitar-los i continuar el procés de millora continuada, així com específicament de les millors pràctiques en les parades, entre d’altres temes.

La reunió va comptar amb la presència de gerents de las mútues o dels serveis de vigilància de la Salud de SPA, gerents, caps d’obra i tècnics de prevenció de las empreses que treballen al complex Industrial de Repsol a Tarragona.

Un moment de la reunió anual celebrada per Repsol

Les empreses que han obtingut un guardó en aquesta edició han estat: En la categoria d’Habituals SATO, per Repsol Refí, i SIEMSA, per Repsol Química. Pel que fa a la categoria de Parades, Andamios Peri per Repsol Refí, i Andamios Plácido pel que fa a Repsol Química. Aquest any es va guardonar per primera vegada la innovació en matèria preventiva aplicada, un premi que va recaure en l’empresa Solarca.

La clausura d’aquesta jornada sobre seguretat a les empreses la va fer Arsenio Salvador, director de Fiabilitat i Manteniment per al Complex de Repsol a Tarragona.