.

.

TOTS 21


Els alumnes de la Universitat d'Arkansas a les escales de la catedral de Tarragona. Foto: Cedida

Els alumnes de la Universitat d’Arkansas a les escales de la catedral de Tarragona. Foto: Cedida

 Un grup d’alumnes i representants de la Universitat d’Arkansas dels Estats Units han visitat aquest dilluns 9 de gener els diferents racons de la ciutat de Tarragona. Aquesta visita ha estat organitzada per l’agència de comunicació i assumptes públics Prágmata Comunicación, i ha comptat amb l’escriptor i artista Roberto González com a conductor de l’estada per la història del nostre romà passat. 

Durant la visita, tots els presents han recorregut la part antiga del conjunt monumental com les muralles, l’amfiteatre, el circ romà i el fòrum de la província, finalitzant a la catedral de Tarragona. Per acabar, han arribat al balcó del Mediterrani per contemplar les extraordinàries visites i, alhora, anar a “tocar ferro”. 

S’ha comptat amb la presència dels professors el Dr. J. Laurence Hare, de la càtedra d’Història de la Universitat d’Arkansas; el Dr. Rogelio García Contreras, de la càtedra d’Economia Social de la Universitat d’Arkansas; i grups d’estudiants de Medicina, Arquitectura, Enginyeria i Finances de la Universitat d’Arkansas. D’altra banda, han comptat amb l’explicació del projecte LaLiga Genuine, iniciativa centrada en el col·lectiu de persones amb discapacitat intel·lectual, a càrrec de la psicòloga i responsable de BASF, Conxita Esteve.