.

Els tarragonins se'n van endur una gran victòria de terres lleidatanes

Gràcies a una excepcional primer quart el jugadors del CBT es van emportar la cinquena victòria consecutiva, consolidant-se al capdavant de la classificació, repassant el Pardinyes per un condundent 73-108. I la sortida va ser sense contemplacions.

Amb només 4 minuts el marcador ja reflexava un clar 4-18. Tot gràcies una excepcional defensa dels homes de Berni. L’entrenador local ho va provar tot per aturar vendaval de joc tarragoní. Temps morts, canvi de defensa, rotacions, però el CBT no va donar treva i el resultat al final del primer quart ja era clar i contundent, 14-35.

El CBT funcionava a la perfecció. Amb una defensa de llibre que ofegava cadascun dels atacs de l’equip lleidatà. Berni no parava de donar rotacions amb tots els jugadors, però l’equip no se’n ressentia en cap moment. Les recuperacions de pilota i els contraatacs eren el denominador comú, i Ferran Torres (20 punts i 26 de valoració) era el dominador del joc interior.

Al descans es va arribar amb un clar 37-56 i només durant els primers cinquanta segons del tercer quart el CB Pardiñes va inquietar al CBT, retallant la diferència amb 6 punts. Un temps mort de Berni i un triple de Gerard Santiago van tornar a posar les coses al seu lloc. De l’equip local només els joves Marc Rubin de Celis (17 punts) i Gerard Sevillano (24 punts) van aguantar el tipus durant bona part del partit, però el partit havia quedat decidir durant els primers deu minuts.

El resultat final deixa ben clar el domini absolut que els jugadors de Berni van tenir del partit, 73-108. D’aquesta forma va arribar la cinquena victòria consecutiva i la confirmació de la bona línia de l’equip.

Accediu a les estadístiques del partit en aquest enllaç.