.

Imatge de la piscina municipal de Salou. Foto: Cedida

La piscina municipal de Salou torna a estar operativa després d’haver estat objecte d’una reforma integral. L’equipament esportiu es troba en òptimes condicions per a ser utilitzat, i ja es poden fer les reserves per al seu ús, tant per part de les persones individuals com per part de les entitats que en gaudeixen habitualment: el Club Natació Salou, l’Associació Sincro Valfagó Salou i el Club Salou Triatló Costa Daurada. Els usuaris es trobaran amb les mateixes instal·lacions, però més modernes, i amb una sauna que entrarà en servei en els pròxims dies.

Les actuacions concretes que s’han fet han estat les següents: la substitució de tota la sala de calderes i la renovació del sistema solar, que genera aigua calenta, amb la consegüent reducció de les despeses en gas. També és destacable l’eliminació de l’aportació de clor i la implementació d’un sistema de cloració salina. Així mateix, s’han adaptat els sistemes d’emergència, és a dir, s’han instal·lat boques de reg, il·luminació d’emergència i sensors de fum. S’han col·locat també un parell de portes de compartimentació d’espais. Les reformes afecten l’edifici en general, tant a l’espai que acull la piscina com al pavelló.

L’alcalde de SalouPere Granados, ha explicat que les millores realitzades a la piscina municipal s’han dut a terme amb gran entusiasme, com a part d’un pla integral d’actualització dels equipaments municipals i l’embelliment de la ciutat. L’objectiu és millorar significativament la qualitat de vida dels residents de Salou. Amb la reobertura de la piscina, aquesta instal·lació ofereix un servei millorat i condicions òptimes per a una àmplia gamma d’usuaris.

Per la seva banda, el regidor de Foment de l’EsportYeray Moreno, ha manifestat que “com a equip de Govern, estem molt satisfets, ja que, per fi, podem obrir i oferir a la ciutadania les millores que s’han fet a la Piscina Municipal. Hem reformat la climatització per oferir un servei encara millor.” En aquest sentit, “estem molt satisfets i continuarem renovant les instal·lacions esportives que hi ha al municipi, afavorint que totes les persones puguin fer salut i practicar esport”.

Cal recordar que les obres van començar al mes de juny i han tingut una durada de 6 mesos. El pressupost ha estat de 939.000 euros.

Els horaris d’obertura de la piscina municipal són, de dilluns a divendres, de 7.30 a 21.30 hores, i dissabtes i diumenges, de 8.30 a 13.30 hores. Hi ha dues maneres d’accedir a la piscina. Mitjançant abonament mensual, amb un preu de 18,50 euros per als adults i de 15 euros per a majors de 65 anys i nens i nenes menors de 16 anys.

El cost d’ús d’un sol dia de la instal·lació és de 5,50 euros. Per accedir a la instal·lació s’ha de fer a través de reserva prèvia. Per a més informació, podeu contactar al telèfon 977 30 92 10 i, per WhatsApp, al 661 86 76 65.