.

Plat amb l'imatge de l'ermita plasmada

Plat amb l'imatge de l'ermita plasmada

Després de quasi un any de converses amb els propietaris del masos de Sant Ramon, la Parròquia de Sant Feliu màrtir de Constantí ha pogut recuperar la possessió de l’ermita de Sant Ramon de Penyafort, tancada al culte des de fa anys.

Un grup de voluntaris ha netejat l’ermita arrencant uns arbres que representaven un perill per a la construcció, s’ha sanejat les parts dels murs que podien ser un perill de despreniment i s’ha deixat el temple amb unes mínimes condicions per a poder-lo obrir de nou al culte.

Aquest dimarts, dia 7 de gener, festivitat del sant, a les onze del migdia, s’hi va celebrar una eucaristia presidida pel rector de la parròquia de Constantí, Mn. Joaquim Claver, amb l’assistència nombrosa de fidels que omplien completament l’ermita i amb la presència de l’Alcalde, que feia patent el recolzament per part del Consistori.

Posteriorment, a la sortida hi va haver un senzill refrigeri de germanor on es va poder constatar la satisfacció per a la recuperació d’aquest espai, estimat, en particular, per la comunitat parroquial i el poble en general.