.

El cap de la Policia Local, rebent el rconeixement

El cap de la Policia Local, rebent el rconeixement

Jordi Jiménez, sotsinspector en cap de la Policia Local de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, ha estat condecorat recentment pels seus més de 15 anys al capdavant d’aquesta prefectura, en el marc del congrés de l’Associació de Caps i Comandaments de Policia Local de Catalunya (ACCPOLC).

Durant aquest acte, celebrat el passat 27 de gener al Palau de Congressos de Girona, es van lliurar una seixantena de distincions a caps de la Policia Local amb trajectòries de 10, 15, 20 i 25 anys, a més d’altres felicitacions i reconeixements a mèrits professionals.

Jordi Jiménez va començar a treballar a l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant com a agent de la Policia Local fa 34 anys i des de fa 17 anys, exactament, és el cap d’aquest cos de seguretat.

El sotsinspector en cap va rebre la Medalla de la Prefectura de mans de la subdirectora general de Coordinació de la Policia de Catalunya, Begoña Curto. A l’acte de lliurament dels premis també hi van assistir, el conseller d’Interior, Jordi Jané; l’alcalde de Girona, Albert Ballesta; l’intendent president de l’ACCPOLC, Joan Antoni Quesada; el delegat de la Generalitat de Catalunya a Girona, Eudald Casadesús; i el director general d’Administració de Seguretat del Departament d’Interior, Jordi Jardí, entre d’altres personalitats.

En representació del municipi de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, l’alcalde, Alfons Garcia, ha felicitat en Jordi Jiménez per aquest guardó i li ha agraït la tasca que ha dut a terme durant aquest temps i la seva dedicació.