.

.

TOTS 21


La Pilar, amb la directora territorial i familiars

Va néixer a Tarragona l’any que va esclatar la Primera Guerra Mundial. Poc s’ho pensava que viuria els grans esdeveniments històrics d’un dels segles més convulsos de tots els temps.

La directora dels Serveis Territorials de Benestar Social i Família a Tarragona, Anna Vendrell, ha lliurat la Medalla Centenària del Departament a Pilar Sugrañes. A l’acte, que ha tingut lloc a la Residència de gent gran Mare de Déu de la Mercè, hi han assistit amics i familiars de l’homenatjada, així com la direcció i el personal del centre.

Pilar Sugrañes i Aleu va néixer el 20 de febrer de 1914 a Tarragona. Va tenir 5 germans amb qui sempre ha mantingut molt bona relació. De jove va decidir emigrar amb la seva família a Colòmbia, on va treballar durant uns anys. Finalment, per enyorança, va tornar a Tarragona al costat de les seves germanes. Actualment té 2 fills, 5 néts i 3 besnéts, que viuen a Colòmbia, Barcelona i Mallorca.

La Medalla Centenària és una iniciativa del Departament de Benestar Social i Família. Es tracta d’una medalla d’argent gravada amb el nom i l’any de naixement commemorativa del centenari. A aquest reconeixement institucional poden accedir-hi totes les persones residents a Catalunya que compleixin els requisits i realitzin la sol·licitud corresponent.