.

.

TOTS 21


La Colla Jove fa recollida de joguines

La Colla Jove fa recollida de joguines

La Colla Jove i la Fundació Casal l’Amic conjuntament organitzen una Campanya de recollida de Joguines els dimecres 4, 11 i 18 de desembre de 19:30 a 21 hores al local de la Colla Jove Xiquets de Tarragona (Carrer Cós del Bou número 23, de Tarragona).

La Colla demana que siguin joguines preferiblement no bèliques i noves. Aquestes joguines seran pels participants del Centre Obert de l’entitat, que són infants una quarantena d’infants de 3 a 12 anys amb situació de risc d’exclusió social i pobresa.

Aquesta iniciativa segueix la línia que la Colla jove de Tarragona, compromesa amb el seu entorn i conscient de la difícil situació social i econòmica actual, que ha promogut durant aquest 2013 un sèrie d’esdeveniments de caràcter solidari vinculats a entitats del tercer sector del camp de Tarragona.

Així, posa punt i final a la temporada col·laborant amb la causa de la Fundació Casal Amic i amb la idea de continuar amb aquest projecte el proper any.

El Centre Obert, és un projecte socioeducatiu que, es desenvolupa al barri de Campclar, sent aquest un barri amb les característiques pròpies d’un barri perifèric. Per tant, podem dir que el Centre Obert està ubicat en l’entorn més proper de l’infant i que basa la seva intervenció en l’educació integral i en l’atenció personalitzada mitjançant el treball individual, grupal, amb la família, el treball en xarxa i amb la comunitat més propera. Amb aquesta iniciativa, tots els infants tindran una joguina nova per les festes.

Fundació Casal l’Amic

La Fundació Casal l’Amic és una organització no lucrativa que té com objectiu principal l’acció social i educativa amb infància, adolescència i joventut, destinada a la prevenció de situacions de risc social en aquests grups de població. Situada a Campclar des de l’any 1983, treballa fonamentalment als barris de la zona perifèrica de Ponent de Tarragona. Compta amb un centenar de persones, entre professionals, voluntaris i voluntàries, amigues i amics col·laboradors que desenvolupen diferents projectes i programes socials i l’any 2012 ha intervingut a més de 5.000 persones.