.

Rayco García i Gorka Azkorra, vestint de granes

Per tercer dia consecutiu, el Nàstic ha acollit la presentació de dues cares noves per a la temporada 2014/15. Aquest migdia, hem conegut a Rayco García i Gorka Azkorra, ambdós davanters.

El Gimnàstic ha tancat avui la quarta jornada de presentacions, en total han estat set les noves incorporacions del primer equip del club grana que han passat aquests dies per la sala de premsa del Nou Estadi, primer, i posteriorment han trepitjat el terreny de joc per a fer les fotografies adients.

Novament el president del  Nàstic, Josep Maria Andreu, ha estat l’encarregat de donar la benvinguda als nous jugadors i cedir-los la paraula. Rayco, exjugador del CD Alcoyano, ha declarat el seu orgull de pertànyer a la disciplina grana i que el projecte ambiciós que li oferia el Nàstic va ser clau alhora d’acceptar la proposta per venir a Tarragona. Per la seva part, Azkorra ha parlat sobre la seva primera jornada d’entrenament amb l’equip, de la qual ha destacat el bon ambient que hi ha al vestidor i la pinya que hi formen tots plegats.