.

.

TOTS 21


Agents dels Mossos d’Esquadra parlant amb un conductor en un dels controls fets a Sarral per evitar que més persones accedeixin a la festa il·legal. Foto: ACN

Els Mossos d’Esquadra controlen des d’aquest divendres una festa il·legal que està congregant centenars de persones a la zona de la Font de l’ermita dels Sants Metges, a Sarral (Conca de Barberà). Un dispositiu policial limita l’accés a les diverses vies que condueixen fins a la ‘rave’ per impedir l’arribada de més participants.

També s’ha intervingut material per a la festa. Els Mossos han detingut una persona per atemptar contra els agents de l’autoritat després que no s’aturés en un control i colpegés un agent, que ha quedat ferit lleu. El dispositiu es coordina amb la policia de les regions limítrofes i es preveu mantenir-hi la presència d’agents fins que s’acabi.

L’alcaldessa de l’Ajuntament de Sarral, Maria Victòria Cañís, ha detallat en declaracions a l’ACN que el poc fort d’arribada de gent ha estat fins aquesta nit. Els participants ara es dirigeixen fins al poble i van fins a la zona caminant.

Es tracta d’un espai de conreus sense cap edificació i el consistori està preocupat per l’efecte que tindrà sobre els cultius.

ACN