.

Raphael durant el concert de Cambrils

Raphael durant el concert de Cambrils

Incombustible i pletórico. Raphael va posar el fermall d’or a la 40 edició del Festival Internacional de Música de Cambrils amb la seva nova gira, “D’amor & desamor”, que va estrenar ahir a la nit a Cambrils i que passejarà per tota Espanya durant els propers mesos. Raphael és espectacle en estat pur i anit, sota la lluna plena d’agost, el cantant de Linares, als seus 71 anys, va exhibir en l’escenari tota la seva capacitat per seduir al públic amb gestos, mirades, moviments i una posada en escena exquisida.

El públic de Cambrils va gaudir anit d’un gran espectacle que era al mateix temps una primícia. La d’ahir era la primera de les 43 actuacions previstes per aquest 2014 de la nova gira de Raphael. En ella, l’artista torna a sorprendre amb noves versions, nova veu, nous arranjaments, nova producció, de temes històrics en la seva carrera professional. A punt de complir la màgica xifra de 55 anys sobre els escenaris, anit, el Festival de Cambrils va poder gaudir d’un gran espectacle de prop de tres hores de durada, en les quals Raphael va oferir al públic algunes de les seves cançons imprescindibles.

El Festival de Cambrils tancava el seu 40 edició amb un dels seus concerts més multitudinaris. Més d’1.500 persones van presenciar en directe l’espectacle de Raphael. Totalment lliurat a ell, el públic corejava una a una les seves cançons, i no podia evitar aixecar-se dels seus seients per ballar, o simplement aplaudir, sota la llum de la lluna.

/* JS para menú plegable móvil Divi */