.

.

TOTS 21


El diputat popular per Tarragona Rafa Luna

El diputat del Partit Popular Català Rafa Luna ha denunciat que “per CIU el turisme que ve de la resta d’Espanya és estranger”. Luna ha fet aquesta afirmació després que el diputat Xavier Crespo, parlant del turisme a Catalunya, parlés de França i Espanya com turisme de proximitat, ficant els dos països al mateix sac, com a països estrangers.

En aquest sentit, el diputat del PPC ha lamentat que el Parlament hagi rebutjat “impulsar mesures per contrarestar el descens del nombre de turistes procedents de la resta d’Espanya a Catalunya”. Entre aquestes mesures, Luna ha explicat que es proposava al Govern “dissenyar i promoure una campanya de captació i fidelització del turisme nacional, i en relació a l’impost turístic, en cas de mantenir-lo, promoure el seu coneixement entre els turistes procedents de la resta d’Espanya”.

En aquest sentit, Luna ha encoratja al Govern a què faci campanyes a la resta d’Espanya com la que ha fet el grup municipal del Partit Popular de Salou amb el lema “Si no conoces Salou, no conoces España”. “I també volíem que el Govern elaborés un estudi que permeti avaluar l’impacte de moviment sobiranista que està vivint Catalunya sobre el mercat turístic d’Espanya, identificant la seva incidència en els fluxos turístics i la seva repercussió econòmica en el sector”, ha afegit.