.

.

TOTS 21


El primer programa s’emetrà avui dilluns a les 18 hores i tindrà com a convidats Joan i Arnau Bosch. Foto: Ajuntament

Ràdio Cambrils estrena ‘Cambrils, capital gastronòmica’, un nou programa centrat en la restauració del municipi. L’espai s’emet avui a les 18 hores, tindrà un caràcter mensual i serà conduit per la periodista Marga Mallol. També es podrà escoltar en format podcast a la pàgina web radiocambrils.cat. L’objectiu del programa és donar a conèixer la restauració cambrilenca i reivindicar el paper de Cambrils com a capital gastronòmica de la Costa Daurada, una consideració històrica que s’ha mantingut ferma amb el pas del temps.

‘Cambrils, capital gastronòmica’ inclourà una entrevista a algun restaurador o restauradora del municipi. Es parlarà del restaurant, del tipus de cuina que ofereix, de quines són les tendències culinàries del moment, i de la qualitat gastronòmica de Cambrils, entre altres. Així mateix, els convidats també hauran d’explicar una recepta de cuina que sigui fàcil de cuinar per als oients. Finalment, el programa conclourà amb una sèrie de recomanacions nutricionals amb un expert en la matèria.

Aquest primer programa tindrà com a convidats Joan Bosch i Arnau Bosch, els propietaris de l’històric restaurant Can Bosch, amb estrella Michelin des de l’any 1984. La recepta que presentaran serà una truita de patates (amb el seu particular estil). Els consells nutricionals aniran a càrrec de Maria Teresa Huguet.

‘Cambrils, capital gastronòmica’ és un programa de Ràdio Cambrils i es fa amb la col·laboració del Patronat de Turisme de Cambrils.

Redacció