.

.

TOTS 21


Roberto Ruiz Scholtes, d'UBS

Roberto Ruiz Scholtes, d'UBS

Roberto Ruiz Scholtes, director d’Estratègia a Espanya del grup bancari i financer suís UBS, assistirà a la Cambra de Tarragona el proper 6 de febrer, a tres quarts de 9 del matí, per tal de prendre part a una nova sessió del cicle de jornades “Bon dia Tarragona”, que organitza la Corporació tarragonina. Ruiz Scholtes és un dels analistes espanyols més valorats a Europa i ens parlarà de “Perspectives pel 2014: Quin tipus de recuperació ens espera?”.

Roberto Ruiz Scholtes  és també responsable del Wealth Management Chief Investment Office Spain i membre del Comitè d’Inversions Global de WM Research a Zuric. Posseeix el títol de Chartered Financial Analyst (CFA) i és Llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials pel Col·legi Universitari d’Estudis Financers de la Universitat Complutense de Madrid. Anteriorment va ser director de Renda Variable a Beta Capital-Fortis després d’haver treballat a Banco Urquijo com a gestor de carteres, a ABN·AMRO com a director d’Inversions de Banca Privada a Espanya i a Credit Suisse com a Product Manager.

Els “Bon dia Tarragona” són una iniciativa de la Cambra de Tarragona amb el suport de Repsol i Abertis Autopistas. I compten amb la col·laboració de Nespresso i la Diputació de Tarragona.