.

L'alcalde, junt al regidor Pau Pérez, inaugurant la festa amb una bona cervesa alemanya

L’alcalde, Josep Fèlix Ballesteros, ha inaugurat avui l’Oktorbest de Tarragona, el trasllat a la ciutat d’aquesta popular festa bavaresa que uneix la cervesa, el menjar, la música tradicional alemanya i el folklore. Ballesteros ha punxat el primer barril de cervesa, signe d’inici de l’Oktoberfest.

Després del gran èxit assolit en la seva primera edició, torna l’Oktoberfest, i ho farà fins diumenge al recinte firal del Palau de Congressos. Durant 4 dies es podrà gaudir del més pur ambient de l’autèntica Oktoberfest amb música, balls tradicionals i gastronomia. Un animador guiarà als assistents a través de la història, costums i tradició germàniques a la vegada que els convidarà a participar del ritme de la música. L’accés al recinte firal és gratuït, limitat a l’aforament de l’espai, i apte per a tots els públics.

L’accés a la fira és gratuït limitat a l’aforament del recinte i és apte per un públic de totes les edats. A l’Oktoberfest es podran degustar els típics plats bavaresos com les salsitxes bratwurst, Frankfurt o Weisswurst o el  braó de porc acompanyat del típic puré de patates i choucrut. A més, no hi faltarà la beguda reina d’aquesta celebració, l’autèntica cervesa alemanya com la Veltins (cervesa rossa de civada),  Maisels Weisse (cervesa de blat) , Bayreuther Landbier (cervesa negra) i la Veltins (cervesa rossa sense alcohol). També se serviran refrescos i aigua.

/* JS para menú plegable móvil Divi */