.

.

TOTS 21


La primera cita en què es presentarà l’equip juvenil serà aquests dies, al Campionat d’Espanya de Techno 293, que es celebrarà a Santa Pola, Alacant, durant la Setmana Santa. Foto: Ajuntament

Recentment, s’ha acabat de tancar l’Equip de la Selecció Catalana de Techno 293, la classe juvenil de windsurf. Gràcies als bons resultats aconseguits aquesta temporada, la Selecció Catalana 2021, integrada per 8 regatistes, comptarà amb fins a quatre esportistes del Club Nàutic Salou: La Valeria Baldrich i l’Ana Alonso, com a representants femenines Sub 17; i el César Alonso i el Sandro Portune, com a regatistes Sub 15. A més, el seleccionador català per a la present temporada, serà l’Albert Berna, Tècnic de l’equip de windsurf del Club Nàutic Salou.

La primera cita en què es presentarà l’equip juvenil serà aquests dies, al Campionat d’Espanya de Techno 293, que es celebrarà a Santa Pola, Alacant, durant la Setmana Santa.

Paral·lelament, pel que fa a la flota làser, han estat els regatistes Elba Martínez, com a primera regatista fèmina, Miguel Cairo, com a primer del rànquing, i el Guillem Margarit, com a segon del rànquing, els que han aconseguit la plaça per participar com a part de la Selecció Catalana al Campionat d’Espanya, que se celebrarà en aigües de Pollença.

Redacció