.

Els quatre jugadors sel·leccionats

Els quatre jugadors sel·leccionats

El dissabte 1 de febrer de 2014 les Seleccions Catalanes de Sub18 (cadet) i de Sub21 (juvenil) disputaran el seu primer partit del Campionat de Seleccions Autonòmiques de Rugby XV, contra la Selecció de València. Ambdós equips dirigits per Ricardo Martinena i Jordi Molinero jugaran al camp de la Feixa Llarga, a les instal·lacions del Club Rugby Hospitalet. A les 15h els cadets i a les 16’30h els juvenils.

Cal apuntar que el Campionat de Seleccions Autonòmiques es divideix en dos grups. El grup A format per Catalunya, València i Astúries, i el B amb Madrid, Andalusia i Castella i Lleó, i que els partits de 70 minuts de durada son a una volta. La segona jornada tindrà lloc el 8-9 de febrer i la tercera el 22-23 del mateix mes, data en que es jugarà l’Astúries-Catalunya.

El Rugby Tarragona aporta a la Selecció quatre jugadors: tres de la categoria Sub18: Nico Francisquelo, Xavi Beltrán i Pau Moreno i un a la categoria Sub21: Javier de Orbaneja.

Altres notícies

Després de la derrota i les lesions de tres jugadors sofertes en el partit disputat el diumenge passat contra INEF Lleida, els sèniors del Rugby Tarragona jugaran aquest diumenge 2 de febrer al camp del SEL Vilanova el partit corresponent a la dotzena jornada de la lliga de Primera Catalana. Es preveu un partit força igualat ja que ambdós equips ocupen posicions similars en la classificació, el SEL el 7è i el Tarragona el vuitè.

D’altra banda, i a Tarragona, al Complex Educatiu, els Sub14 (Alevins) jugaran contra RC Sitges a les 11 del matí i l’Escola del Rugby Tarragona efectuarà el seu entrenament regular després de la Jornada de Portes Obertes de la setmana passada.