.

Imatge d'una operació policial a Reus. Foto: reusdigital.cat

Imatge d'una operació policial a Reus. Foto: reusdigital.cat

La Guàrdia Urbana, els Mossos d’Esquadra i la Policía Nacional han realitzat aquest dijous 10 d’abril un nou dispositiu conjunt de seguretat ciutadana, civisme i inspecció de locals, que s’ha tancat amb quatre persones detingudes. L’operatiu de control forma part de la campanya de vigilància que els cossos de seguretat porten a terme en diferents zones de la ciutat de manera coordinada per a la prevenció de la delinqüència.

El control s’ha realitzat en un establiment de restauració situat a la riera de Miró. Els Mossos d’Esquadra ha identificat a 16 persones i n’han detingut a una per un presumpte delicte contra la salut pública; mentre que la Policía Nacional ha detingut a 3 persones més en relació a la Llei d’Estrangeria.

Així mateix, s’han aixecat actes per tinença de substàncies estupefaents i per tinença d’arma prohibida. La Guàrdia Urbana ha aixecat també diverses actes en relació a la situació administrativa i per irregularitats en les condicions higieniques i sanitàries. el local.

Aquests operatius de seguretat ciutadana, civisme i inspecció de locals permeten verificar la situació administrativa i les condicions d’aquesta tipologia de comerços, alguns d’ells motiu de queixes veïnals. Les inspeccions als locals de concurrència pública van permetre detectar diverses irregularitats administratives.