.

Imatge d’un moment del partit

El CBT s’ha endut la quarta victòria consecutiva, aquest cop a costa del Castelldefels, a domicili.

Bon inici de partit pels jugadors tarragonins, que amb només 2 minuts havien aconseguit posar un 0-8 al marcador de Castelldefels. Malgrat tot el ritme del partit no era el que Berni volia.

Atacs massa llargs, ritme baix, defensa poc agressiva. Tot i anar sempre per davant al marcador, CB Castelldefels va anar retallant les diferències al marcador, i a poc d’arribar al final dels primers deu minuts, els locals van aconseguir posar el marcador en 19-20. Després d’un temps mort demanat per Berni, l’equip va reaccionar, acabant el primer quart amb 19-24 al marcador.

I l’inici del segon quart va ser espectacular. L’equip havia trobat el ritme al partit. Amb un parcial de 0-9 durant els tres primers minuts del quart, va aconseguir posar un esperançador 19-35 al electrònic. Castelldefels estava entre les cordes i els jugadors de Berni jugaven els millors minuts del partit. Amb una gran efectivitat i sobretot amb un joc ofensiu molt compensat, que buscava tant les opcions en el joc interior com en el joc exterior. Durant els darrers minuts, d’aquest període l’equip local va aconseguir retallar una mica les diferències arribant al descans amb 33-46 al electrònic

Però al tercer quart va canviar tot. Els jugadors es van deixar el bon bàsquet al vestidor. Castelldefels va sortir a per totes, i poc a poc va anar retallant les diferències en el marcador. Punt a punt. Atac a atac. Berni no trobava la fórmula per recuperar el joc que l’equip havia desenvolupat durant el segon quart i sobretot trobar les opcions ofensives correcte.

A poc més d’un minut per arribar al final del tercer quart, i amb 46-52 al electrònic els arbitres van assenyalar una falta antiesportiva a un jugador local. Era una bona oportunitat per tornar les coses al seu lloc i buscar un altres cop una diferència còmode al electrònic, però l’opció es va quedar a mitges i el partit va entrar als darrers deu minuts amb un perillós 47-58.

I els darrers deu minuts van començar amb un CB Castelldefels que no volia llençar el partit. Lluitava totes les accions al límit. Un triple de David Fernández i un altre de Guixens, donaven una mica de tranquil·litat, posant el marcador en 53-66, a falta de set minuts per arribar al final del partit. El partit va entrar en una fase d’intercanvi de cistelles, que beneficiava els interessos dels nostres jugadors.

Després el partit es va quedar clavat més de dos minuts amb 56-66 al marcador, fins que un triple de l’equip local va obligar a Berni a demanar temps mort. El partit es podia complicar, però al final l’equip va compensar la falta d’efectivitat durant els darrers minuts, amb experiència, aconseguint la quarta victòria seguida, per 64-72.