.

Imatge d’un moment del matx contra els aragonesos. Foto: CBT

Quarta victòria consecutiva de l’Ibersol CBT, que va esborrar del partit l’Anagán Olivar en el tercer quart, on va aconseguir un parcial de 23 a 6, que seria definitiu pel resultat final del partit.

Els millors del partit van ser: Ousmane Ndour, amb 23 punts ,16 rebots i 34 de valoració; i David Fernández, amb 19 punts, 6 rebots i 6 assistències, per 27 de valoració. L’equip continua sumant victòries malgrat les lesions i el dia a dia d’entrenaments per continuar mirant amunt en la classificació.

La primera cistella era un triple visitant, que Ousmane contestava al pal baix, es recuperava la cistella i nova cistella d’Ousmane amb un alley-hoop servit per Duch. Bons minuts locals que seguien molt endollats en defensa i aconseguien cistelles fàcils al contraatac. Tot i això, els de Saragossa seguien al partit gràcies a l’encert des del triple. El marcador continuava igualat en aquests instants finals de període. Dos tirs lliures anotats pels visitants els feien marxar amb un petit avantatge (16-17), en el final del primer.

Berni demanava temps mort després d’un parcial de 0-5 de sortida dels visitants. En aquests primers instants l’equip de Jorge Serna no deixava opció als blaus, que veien com els segons de possessió volaven sense poder mirar cistella. Un triple complicadíssim d’Adrià Duch trencava el parcial, un parcial ara a favor dels tarragonins obligava Serna a demanar temps mort (25-28). Duch resolia des del triple una complicada papereta en atac, on els jugadors visitants estaven jugant un gran partit (32-34). El descans arribava amb un ajustat marcador de 32-34 favorable als visitants.

En la sortida del descans, una cistella d’Ousmane posava per davant als blaus. El joc transcorria amb intercanvis de cistella, fins que Buscail va aconseguir una esmaixada per posar una mica de distància al marcador. David Fernández, des del triple (45-41), la defensa començava a carburar i es recuperava la pilota. Un nou contraatac finalitzat per Ousmane obligava els visitants a demanar temps mort. Espectacular esmaixada, ara de Kristian Mendes, que a més aconseguia l’adicional. L’Ibersol CBT aconseguia la màxima renda en un altre contraatac finalitzat per Mendes. Després, Ousmane encistellaria un triple (54-43).

L’inici del darrer començava amb una cistella visitant. Güixens al contraatac aconseguia un dos més u per apaivagar l’embranzida dels de Saragossa. Demanava Berni temps mort després de dues cistelles consecutives visitants (61-49). Parcial de 0-7 ara amb un triple, que trencava Sisco Moreno. Un triple de David Fernández donava ales en el marcador als blaus i els visitants demanaven temps mort (67-52). Un ràpid parcial de 0-5 dels visitants obligava Berni a demanar temps mort.

L’entrenador visitant era expulsat amb dues tècniques després de la sortida (tardana) del temps mort. Restaven quatre minuts per finalitzar el partit. Triple de Sisco Moreno per posar renda en el marcador (71-57). Abans, David només va poder anotar un dels dos tirs lliures. Dues cistelles visitants deixaven un marcador de 73 a 66 a manca d’un minut i mig. Adrià Duch aconseguia el seu quart triple, però els visitants el contestaven. Finalitzava el partit amb victòria per 79 a 71.