.

.

TOTS 21

El partit començarà a les 18:00 en el pavelló municipal de Sant Adrià del Besos.

L’IBERSOL CBT viatjarà a Sant Adrià del Besos el dissabte per buscar en la pista del líder la primera victòria de l’any com a visitant. En una setmana convulsa per la fugida de David Shepard als Estats Units, l’IBERSOL CBT haurà de realitzar un gran partit si vol superar al líder invicte de la competició. Berni Álvarez podria recuperar per al partit del dissabte a David Mesa, el pivot cebetista es va perdre el segon partit de lliga, després de ser el jugador més destacat en el primer partit. Mesa s’ha anat introduint a poc a poc en els entrenaments durant la setmana, tot i que no està clar que el dissabte estigui en bones condicions. La resta de jugadors es troben en bona forma física i han entrenat amb normalitat durant la setmana. El partit començarà a les 18:00 en el pavelló municipal de Sant Adrià del Besos.

L’UB Sant Adrià és el líder de la competició, l’equip dirigit per Mario Lousame s’ha mostrat intractable durant aquest inici de lliga. Han guanyat els quatre partits disputats amb una mitjana de 17 punts d’avantatge respecte als seus rivals, a més s’han convertit en l’equip més anotador de la competició, amb una mitjana de 82,3 punts per partit, també és un dels equips que menys punts rep. El UBSA és un equip format exclusivament per jugadors nacionals, una plantilla llarga amb 12 jugadors capaços d’aportar minuts de molta qualitat al seu equip. El UBSA compta amb una plantilla molt jove que han començat la competició amb un gran nivell físic. El jugador més destacat en l’inici de lliga ha estat Albert Serra, que anota 13,8 punts per partit i aconsegueix 18,5 crèdits de valoració. Un altre jugador destacat és l’Oscar Amo, el pivot prové del CB Prat de LEB Oro, i en els quatre partits disputats anota 11,5 punts i captura més de 8 rebots per partit.

Berni Álvarez afirma que “afrontem el partit amb ganes i amb il·lusió, però també marcats una mica per les inconstàncies. Amb el dubte de Mesa i la baixa de Shepard tornem a viatjar amb només set jugadors seniors. El tècnic també ha volgut valorar la qualitat del equip rival, al que considera com “un equip que ha dominat els quatre partits que ha jugat”. En aquest sentit, ha destacat a Óscar Amo com un dels jugadors més importants del equip: “És un jugador que crea molta atenció i agafa molts rebots, és molt gran i sap crear el seu espai. Això fa que s’alliberin molt els jugadors exteriors, que estan amb molta confiança per llençar o jugar situacions de 1 contra 1”. Per últim, creu que per guanyar el partit serà clau “estar molt bé en la defensa sobre Amo, molt bé en el rebot per poder portar el ritme del partit i molt bé en la defensa del 1 contra 1”.