TOTS 21

Imatge d’un agent de Protecció Civil davant l’edifici de 112. Foto: Cedida

La Conselleria de Protecció Civil de l’Ajuntament de Tarragona ha coordinat el lliurament de 30.000 guants per a la Regió Sanitària del Camp de Tarragona, per tal que ells la gestionin i distribueixin de la manera més oportuna, tasca que s’ha dut a terme l’Associació de voluntaris de Protecció Civil de Tarragona. Els guants s’han recollit de les diferents llars d’infants municipals, fet que exemplifica la feina transversal entre tots els departaments de l’Ajuntament, aquests últimes dies.

Així mateix també s’està recopilant i lliurant material de protecció individual, com mascaretes i guants, oferts per particulars, empreses i entitats, amb l’objectiu de cobrir necessitats o col·laborar amb persones de la xarxa de voluntariat, cossos de seguretat i emergències. A dia d’avui s’han lliurat 5.000 guants i 1.200 mascaretes, més.

Durant el període d’alarma, des del departament de Protecció Civil, a través del seu voluntariat, s’està realitzant un servei de matí i tarda, en el que amb megafonia als vehicles, s’estan difonent missatges a la població per tal compleixin amb el confinament, les distàncies de seguretat aconsellades i el compliment de les diferents mesures de neteja.

Protecció Civil recorda a empreses, entitats o particulars, que puguin donar material d’estoc per l’emergència sanitària, com mascaretes, guants, entre d’altres, ho poden comunicar a l’adreça de correu electrònic pcivil@tarragona.cat per concretar el lliurament.