.

.

TOTS 21

Beatriz Corrales (a la dreta) colpejant el volant en la semifinal individual femenina. Foto: David Aymerich.

El Morell viurà la final de dobles femenina al bàdminton que enfrontarà les espanyoles Elena Fernández i Lorena Usle a les eslovenes Lia Salehar i Iza Salehar (dilluns 25 de juliol a les 16h). Un marc impecable, doncs la també component de l’equip nacional, Beatriz Corrales, s’ha classificat respectivament per la final individual femeina com ja ha fet el seu homòleg masculí, Pablo Avian, al classificar-se després de guanyar el francès Toma Tomov Popov per 21-18 i 21-15.

Semifinal individual amb victòria de l’espanyola Beatriz Corrales:

Corrales, número 44 del rànquing mundial ha hagut de treballar de valent per mantenir a ratlla la turca Aliye Demirbag. Una semifinal que la madrilenya ha resolt amb dos sets per 21-19 i 21-14 per obtenir el bitllet que li assegurava, al menys, una medalla mediterrània. Gràcies a la seva perseverança i regularitat, Corrales ha pogut mantenir a ratlla durant tot el partit a Demirbag, contrarrestant tots els anhels d’aquesta per atrapar-la al marcador.

El Pavelló Municipal del Morell ha gaudit del duel de semifinals dels Jocs entre Turquia (esquerra) i Espanya (dreta). Foto: David Aymerich.

Al començament del partit, l’esportista espanyola ha adquirit una petita ventatja de 3 punts respecte la turca. Una diferència poc sòlida i que ha portat a un petit ensurt quan tot semblava fet al final del primer set. Tot i això, gràcies al recolzament del públic i els seus entrenadors, Corrales ha actuat amb decisió i no ha donat cap opció a Demirbag anotant-se un ajustat 21-19 fonamental per les seves aspiracions.

Ja al segon set, Corrales ha seguit amb el seu patró de joc (canvis de direcció i cops molt variats) per agafar una nova ventatja, aquesta vegada de fins a 5 punts, que l’ha permés respirar i gaudir del camí a la victòria mentre divertia als assistents amb la seva habilitat i rapidesa a l’hora de defensar-se de l’amenaça turca que, cada cop anava esvaïnt-se més ràpidament.

Corral ha mantingut una diferència de 3 gols que ha sigut molt regular al llarg del match per acabar guanyant el partit. Foto: David Aymerich.

Conclusió, 21-19 i 21-14 per sumar l’última final espanyola de bàdminton als Jocs que assegura, com a mínim, tres argents per la delegació nacional. Seguint les passes de la número 1, Carolina Marín, el bàdminton es consolida com un esport emergent a Tarragona 2018.

Finals de Bàdminton al Morell amb presència nacional:

Final Femenina Dobles Bàdminton – Pavelló Municipal del Morell: Dimarts, dia 25 de juny, a les 16:30 hores.

Final Femenina Individual Bàdminton – Pavelló Municipal del Morell: Dimecres, dia 26 de juny, a les 10:00 hores.

Final Masculina Individual Bàdminton – Pavelló Municipal del Morell: Dimecres, dia 26 de juny, a les 10:00 hores.

David Aymerich