.

.

TOTS 21


Un moment de la presentació del torneig celebrada avui a l’Ajuntament

Tot a punt per la 14a del Torneig TGN Cambrils, que se celebrarà entre el 8 i el 12 d’abril al pavelló municipal de Cambrils. L’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza; el regidor d’Esports, Josep Maria Vallès, i el vicepresident del Club TGN Bàsquet i coordinador del torneig, Iñaki Liarte, han presentat avui el campionat de bàsquet.

El torneig ha batut el rècord d’inscripcions amb 80 equips inscrits de categories infantil, aleví i benjamí, masculí i infantil de diferents poblacions de Catalunya, Espanya i França. En total, es calcula que hi participaran més de 950 persones entre jugadors i tècnics, a més d’uns 450 acompanyants, tots ells allotjats a Cambrils. Es tracta, doncs, d’un esdeveniment que reforça el posicionament de Cambrils com una destinació turística esportiva de primer ordre.

Cal destacar que el grau de fidelitat dels equips participants és molt alt, ja que alguns d’ells han participat en el torneig des de la primera edició el 2003. La procedència dels equips és molt variada, comptant amb representació de: Parets del Vallès, Saragossa, Girona, França, Barcelona, Lleida, Logronyo, Terrassa, Lliçà d’Amunt, Lanzarote o Osca, entre altres.

El torneig es durà a terme als dos pavellons del Palau Municipal d’Esports i a una pista annexa a l’escola Marinada per donar resposta a l’increment d’equips.

Els dies 8 i 9 està previst que es juguin les fases inicials del torneig. El dia 10, els participants podran gaudir una vegada més d’una jornada de descans a Port Aventura. Durant els dies 11 i 12 d’abril es disputaran les finals, i el dia 12 a les 13.30h hi haurà el lliurement de trofeus i desfilada de tots els equips participants.

Cambrils és una ciutat de referència esportiva durant la Setmana Santa

Durant la Setmana Santa, Cambrils acollirà diferents esdeveniments esportius de primer nivell, essent un referent amb turisme esportiu.

Finalitzat el torneig de bàsquet, començarà el campionat internacional de Balls de Saló al mateix Palau d’Esports, del 13 al 16 d’abril que aplegarà uns 2.700 ballarins. D’altra banda, la zona esportiva del camp de futbol acollirà del 8 al 15 d’abril el Mundialet de futbol base, amb uns 4.000 jugadors. Posteriorment, hi haurà el Torneig Internacional de Futbol Costa Daurada Cup del 14 al 16 d’abril, amb uns 1.000 jugadors.