.

Una de les activitats que es van poder practicar. Foto: Anna F. (Ajuntament)

963 persones han participat aquest cap de setmana en la primera edició del ‘Diverteix-te en família’, la gran cita de les famílies i dels amants de les activitats i esports nàutics i de sorra, i que ha servit per donar a conèixer l’oferta que es pot practicar a la façana marítima de Torredembarra.

La regidora de Turisme, Marina Riudeubas, ha fet una molt bona valoració, ja que totes les activitats han tingut molt bona acceptació i els comentaris rebuts per part dels participants provinents d’arreu de Catalunya han estat molt positius. També ha comentat que aquesta primera edició ha complert amb l’objectiu de donar a conèixer Torredembarra i algunes de les activitats que es poden realitzar al municipi i que poden ser molt atractives per als visitants per amenitzar les seves vacances a la vila. Per altra banda, considera que aquesta activitat també ha contribuït a dinamitzar el sector turístic torrenc i ha reforçat els vincles amb entitats i sector privat. Per a la regidora de Turisme, Marina Riudeubas, el ‘Diverteix-te en família’ ha estat una bona manera d’iniciar la temporada turística amb un gran èxit de participació

La Regidoria de Turisme agraeix a les entitats i empreses que hi han pres part la seva col·laboració en aquesta primera edició i treballarà per tornar a programar un cap de setmana d’aquestes característiques el proper estiu.

Redacció

 

/* JS para menú plegable móvil Divi */